Preventieve training

Er is steeds meer aandacht voor preventieve zorg. De norm voor bewegen is iedere dag minstens een half uur bewegen en twee keer per week matig intensief inspannen met een verhoogde hartslag.

Preventieve training bij het FysioHuis zorgt ervoor dat u een uur lang toekomt aan allerlei verschillende oefenvormen. U wordt begeleid door één van de fysiotherapeuten. Zo kunt u ook gericht trainen als u traint met een blessure.

Oefenzaal

Voor de mensen die willen oefenen, maar zich minder thuis voelen in een fitnessschool, bent u bij ons welkom om te trainen in kleine groepen met een aanpak op maat.

Het FysioHuis beschikt over een ruime oefenzaal met aan één zijde cardio-apparatuur om de conditie te verbeteren, en aan de andere zijde gewichtstraining om uw kracht te verbeteren.

Kosten preventieve training

De kosten voor preventieve trainingstherapie worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Bij het FysioHuis traint u met een strippenkaart van 16x. Een keer trainen kost u een strip, indien u niet kan worden er ook geen kosten gerekend.
Een strippenkaart kost 175 euro. De kosten voor preventieve training vindt u terug bij tarieven.

Van Aandoening naar Beter

Afspraak maken?

Vul het formulier in, stuur een e-mail naar info@hetfysiohuis.nl of bel 0343 516 633